keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Huhtikuista melontaa Kalimenojalla

Tiimi aloitti kesätreenit viikonloppuna kun kesäkuun Ursak-seikkailukilpailu alkoi painaa mielessä. Perjantaina jätettiin ilmoittautuminen viimeisinä tunteina ja lauantaina tuntui että melonnan kanssa on vielä paljon tekemistä. Ursak on 24 tunnin kilpailu Joensuun hienoissa maisemissa ja kisat käydään jo 6. kesäkuuta. Tänä vuonna päätimme sitten olla ajoissa kunnossa ja päätimme aloittaa melonta treenit Jannen ja Jonin voimin jo sunnuntaina 19.4. kylmästä kelistä huolimatta. Aurinko kuitenkin paistoi mukavasti, joten kylmä vesi ja tuuli ei hidastanut menoa. Kalimenoja oli sen verran pieni puro että se oli sula koko melonta matkalta. Vedimme yhteensä neljän tunnin sähellyksen, johon kuului pätkä Kalimenojalla joka melottiin kahteen kertaan. Välillä juostiin autolle ja haettiin kanootti takaisin lähtöpisteeseen. Juoksua kertyi noin 13 ja melontaa 12 kilometriä. Melonta olikin yllättävän sujuvaa vaikka aiempi yhteinen melontakokemuksemme oli pitkä ja tuskainen. Viime kesänä mutkittelimme Geopark Challengissa yhtensä kahdeksan tuntia Oulujoella yhtä soittoa. Tuntui aivan mahtavalta päästä aloittamaan melontreenit jo tähän aikaan vuodesta :)


Oheisessa linkissä vaihteeksi video treeneistä ja paljastetaan kuinka treenit lopetetaan XC Adventure tiimin tapaan. Ensi kerralla on kuulemma Jannen vuoro :)


Ohessa vielä Jonin harjoituksen viimeistely toisesta näkokulmasta:

Terveisin,
Janne ja Joni
XC Adventure

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joukkueemme toivoo kommentteja, jotta voimme kehittää raportointiamme. Otamme myös mielellään vastaan ajatuksia missä haluatte nähdä meidän toilailevan tulevaisuudessa. Koitamme saada seuraavalle vuodelle jotain uutta ja tässä myös lukijatkin voivat olla mukana. Ensi kesänä saatetaan päästellä ensimmäistä kertaa swimrunissa, mutta sitä ennen täytyy laittaa uinti kuntoon. Talven aikana voi olla tiedossa jotain muuta mukavaa :)