JoniHei ja Tervetuloa blogiimme!


Täällä kirjoittelee 30-vuotias urheilusta ikänsä pitänyt kaveri Haukiputaalta. Kuvailisin itseäni päättäväiseksi ja energiseksi ihmiseksi, joka on hurahtanut ylipäätänsä kestävyyurheiluun. Toki olen ikäni harrastanut urheilua, ihan pienestä pojan klopista saakka, mutta edes jonkin moinen määrätietoinen reenaaminen on tullut kuvioihin vasta tosiaan aikuisiällä.

Omat harrastukseni ovat olleet pojan klopista saakka juoksu ja hiihto. Toki olen myös omakylän porukalla muutakin harrastanut, sekä puulaaki tasolla jalkapalloa ja salibandy hommia. Nykyseltään varsinkin pallonperässä juokseminen on vähentynyt ja urheilu on enemmän keskittynyt kestävyyslajeihin, kuten hiihto, juoksu ja maastopyöräily. Päälajina on ollut ja on vahvasti edelleen SM-tasolla hirvenhiihto ja juoksu. Niistä löytyy kirkkain saavutus nuorten SM-kulta M20 sarjassa hiihdon puolelta. Joukkue ja viesti kisoista löytyy useampia SM-kulta voittoja, niissähän tiivistyy aina ryhmähenki, joka on myös seikkailu-urheillussa tärkeä osa joukkueen toimivuutta.

Rentouttavana lisänä kestävyysurheilun rinnalla on tuulisten päivien harrastus Leijasurffaus sekä kesällä vedessä että talvelle lumella ;) Mahtava laji tämäkin ja muuttuu ehkä myös hieman kestävyysurheiluksi tuulen loppuessa tai muuttuessa ulapalla :)

Vuonna 2014 avautui minulle aivan uusi maailma, seikkailu-urheilu ja sillä tiellä ollaan edelleen :) . Monipuolisuus, mahtava tunnelma, ryhmähenki ja haastavuus luovat kokonaisuuden, joka saa minut odottamaan seuraava treeniä tai kisaa uudella innolla.


Myös perheen ja työn yhdistäminen on oma taiteenlajinsa kestävyysurheilussa ja tässä tärkeä asia on että kaikki nämä kolme asiaa perhe, urheilu ja työ saadaan sovitettua yhteen, niin että mikään ei saisi kärsiä.

Haluan myös kannustaa ihmisiä toteuttamaan unelmiaan.
Kaikki on mahdollista, kun vain uskoo itseensä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Joukkueemme toivoo kommentteja, jotta voimme kehittää raportointiamme. Otamme myös mielellään vastaan ajatuksia missä haluatte nähdä meidän toilailevan tulevaisuudessa. Koitamme saada seuraavalle vuodelle jotain uutta ja tässä myös lukijatkin voivat olla mukana. Ensi kesänä saatetaan päästellä ensimmäistä kertaa swimrunissa, mutta sitä ennen täytyy laittaa uinti kuntoon. Talven aikana voi olla tiedossa jotain muuta mukavaa :)